Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Talent Support start met bootcamp

26-1-2012

Naast het individueel begeleiden van talentvolle sporters, en recreatieve sporters gaat Talent Support vanaf maart starten met het begeleiden van groepen. Op die manier kan een grotere groep kennis maken met wat wij aanbieden. Wij hebben gekozen voor het programma BOOTCAMP.

BOOTCAMP Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger.  Het is de ideale manier om snel in vorm te komen en te blijven. Bij BOOTCAMP doe je eenvoudige maar loodzware oefeningen die het hele lichaam trainen.  Het is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Wat doe je zoal tijdens een BOOTCAMP workout:
Opdrukken, Squatten, Touwtrekken, Hardlopen, Burpies , Sprinten, Chrunches, Sit ups, Intervals, Lunges en nog veel meer, dit alles in een razend tempo onder begeleiding van twee professionele personal trainers.

Niets geen luxe sportscholen, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Opbouwen van conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Lekker in de buitenlucht, back to basics.

Wij starten op zondag 4 maart om 11:00 uur bij de Kanovijver in Vlissingen. Wil je bij de eerste introductieles zijn meld je dan nu aan via info@talentsupportpt.nl
Kijk ook op www.bootcampvlissingen.nl voor meer informatie.