Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Talent Support personal Training gaat samenwerken met PMC In Balans

17-12-2010

Vanaf januari 2011 zal Talent Support personal training samen gaan werken met PMC In Balans.   Para Medisch Centrum In Balans is een fysiotherapie instituut met praktijken verspreid over Walcheren. U kunt er terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, bekkenbodemtherapie, bedrijfsfysiotherapie, echografie, Medische Fitness en therapie in groepsvorm voor verschillende diagnosegroepen.
De samenwerking houdt voor ons in dat wij van de faciliteiten in de vestigingen in Oost Souburg en Arnemuiden gebruik kunnen maken. Wij zullen hier de sporters gaan begeleiden op het gebied van de stabiliteits-, core- en krachttraining. Wij zijn hier zeer blij mee omdat PMC In Balans beschikt over voldoende apparatuur en trainingsmateriaal, ze hanteren ruime openingstijden, hebben omkleedmogelijkheden en staan voor professionele begeleiding en samenwerking.
Verder zal er een doorverwijzing plaatsvinden als talentvolle sporters met blessures kampen. Zij zullen dan door Jouri van den Broeke (Master Sportfysiotherapeut i.o.) verder onderzocht worden en  begeleidt worden in de verdere revalidatie. Dit uiteraard in samenwerking met ons. Op deze manier hopen we talenten op een snelle en veilige manier te laten herstellen zodat ze de normale trainingen weer op kunnen pakken.
Zowel PMC In Balans als Talent Support personal training is zeer content met deze samenwerking en hoopt dat zij samen de talentvolle sporters in Zeeland naar een hoger niveau zullen brengen.
Bekijk hier de website van PMC In Balans: www.inbalanspmc.nl