Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Talent Support aangesloten bij Olympisch Netwerk Zeeland

13-5-2011

Talent Support is per 5 mei jl. aangesloten bij het Olympisch Netwerk Zeeland. Het Olympisch Netwerk Zeeland ondersteund talentvolle sporters in Zeeland op meerdere manieren. Een Olympisch Netwerk is een netwerk van personen en organisaties die op verschillende vlakken de sporter kunnen ondersteunen in hun weg naar de top.
Sporters die zich inschrijven en een talentenstatus krijgen bij dit netwerk kunnen gebruik maken van allerlei voorzieningen waaronder sportmedische begeleiding.

De financiële bijdrage die talenten met een status uit Zeeland  hebben kan vanaf heden dus ook besteedt worden aan de diensten van Talent Support waaronder krachttraining, core stablity, looptraining, stabiliteitstraining.

Ook zijn wij een samenwerking aangegaan met sportdiëtist Vera Wisse en sportpsycholoog Ad Vos. Ook zij zijn beiden bij het Olympisch Netwerk aangesloten.
Mocht een sporter zich verder willen ontwikkelen op het gebied van voeding of mentale begeleiding dan zullen wij ze doorverwijzen en ervoor zorgen dat ze snel geholpen worden.

Samen met het Olympisch Netwerk Zeeland hopen wij het topsportklimaat in Zeeland verder te verbeteren en willen wij de talentvolle sporters verder ondersteunen om hun dromen te verwezenlijken.