Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Talent Support ondersteunt Olympics by the Sea

Talent Support zal als partner van het sportevenement Olympics by the Sea helpen met de voorbereidingen van het evenement en op de dag zelf de sporters ondersteunen in hun prestaties.
Op dinsdag 1 november zal Olympics by the Sea officieel gelanceerd worden op de contacta in Goes door de Olympisch medaillewinnaar en wereldkampioene judo, Elizabeth Willeboordse. Een groot plein met spectaculaire sportdemonstraties en interessante exposanten is hierbij het decor. Talent Support zal bij de lancering aanwezig zijn.

Wat houden de Olympics by the Sea in?
Sportieve leerlingen uit Groot-Brittanië, België en Nederland komen naar Zeeland!
In het kader van de Olympische Spelen 2012 in Londen zal op 30, 31 mei en 1 juni 2012 “Olympics By The Sea” plaatsvinden. Het evenement is speciaal voor leerlingen van TopsportTalent scholen. (voorheen LOOT-school; Landelijk Overleg Onderwijs en Topsport) Dit zijn scholen die jonge topsporters extra stimuleren hun sport te beoefenen.
In het bruisende Zeeland zullen de leerlingen een unieke ervaring beleven. Er zal per sport hard gestreden worden om het hoge niveau van de andere leerlingen te evenaren. Hierdoor ontstaat de sfeer alsof je echt bij de Olympische Spelen aanwezig bent.
Bij deze sfeer komen dan ook erg leuke aspecten kijken. Er zullen bijvoorbeeld verschillende topsporters clinics geven, demo’s geven en ervaringen delen. Ook zullen de leerlingen kennis maken met de geweldige aspecten van ‘Zeeland, watersport’.
Om dit topsportevenement af te sluiten zal er een prijsuitreiking plaatsvinden waarbij winnaars zijn, maar zeker geen verliezers, want meedoen is veel belangrijker dan winnen!
Na de prijsuitreiking zal er een groot feest zijn met muziek van de beste DJ’s van Nederland! Hier kan iedereen lekker nagenieten van een dag lang sporten, sporten, sporten.
Om de Topsporters te steunen kunt u vanaf woensdag 30 mei komen kijken! De topsporters zullen zich eerst verzamelen op het station in Roosendaal. Hierna zullen ze in de unieke Olympische trein naar Vlissingen komen. De grote opening vindt gelijk hierna plaats met de burgemeester en verschillende topsporters  in de oude timmerfabriek. Ook zal nog een spannende Flashmob plaatsvinden die uitgevoerd zal worden door 13 burgemeesters! Na deze leuke opening zullen de topsporters zich gaan voorbereiden voor dé ‘grote’ dag, waarop ze gaan sporten, sporten, sporten! U kunt de topsporters natuurlijk komen aanmoedigen. Waar u de topsporters kunt aanmoedigen? Dan kunt u denken aan locaties zoals het Vrijburgbad, de boulevard en de omliggende verenigingen. Tot dan!


Olympische spelen, dichterbij dan je denkt!


Meer informatie? Kijk op:
http://www.zeelandsportenleisure.nl/naar-london