Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

FAQ

Vanaf wat voor leeftijd kan ik begeleid worden?
In principe begeleidt Talent Support alle sporters met talent, maar voor de fysieke krachttraining en de gesteldheid van het lichaam hanteren we een minimale leeftijd van 12 jaar. Een maximale leeftijd is er niet. Wel kijken we tijdens het kennismakingsgesprek naar de geschiktheid en de mogelijkheden van de sporter.

Kan ik ook samen met iemand bij jullie trainen?
Dat kan zeker, we bieden trainingen aan in groepsverband tot maximaal 4 personen.

Waar vinden de trainingen plaats?
Je zal begeleidt worden bij PMC in Balans in Oost souburg of Arnemuiden. Ook bij Fit For All in Middelburg is het mogelijk om begeleidt te worden. We kijken samen met jou wat het meest in de buurt is en het meest geschikt. De trainingen zullen bij goed weer ook buiten plaatsvinden.

Kan ik ook een keer zomaar proberen om te kijken of ik het leuk vind?
Ja dat kan, wij bieden eenmaal een gratis PT sessie aan. Zo heb jij de mogelijkheid om te kijken of dit bevalt en of je dit vaker zou willen doen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Wat kost het?
Je kunt bij ons begeleidt worden vanaf €30,- per training.

Werken jullie ook samen met een fysiotherapeut, diëtist of sportpsycholoog?
Op dit moment werken wij samen met PMC in balans, zij beschikken over een sportfysiotherapeut. Ook werken we samen met sportdiëtist Vera Wisse en sportpsycholoog Ad Vos. Zij zijn beiden bij het Olympisch Netwerk aangesloten. Mocht een sporter zich verder willen ontwikkelen op het gebied van voeding of mentale begeleiding dan zullen wij ze doorverwijzen en ervoor zorgen dat ze snel geholpen worden.

Zit dit ook bij de kosten inbegrepen?
Nee, dit zit niet bij de kosten inbegrepen. Een consult van een fysiotherapeut, diëtist of sportpsycholoog gaat buiten ons om, wij zorgen enkel voor de doorverwijzing.

Kan ik de bijdrage van het Olympisch netwerk ook bij jullie besteden?
Ja dat kan.We zijn aangesloten bij het Olympisch Netwerk Zeeland. De jaarlijkse bijdrage die jij ontvangt kan bij ons besteedt worden.

Voor hoe lang moet ik me bij jullie aansluiten?
Je kunt kiezen uit een pakket van 12, 24 of 48 trainingen. Ook is het mogelijk om voor 12 weken geadviseerd te worden op het gebied van training, voeding, rust/herstel en mentaal.

En als ik er tussentijds mee wil stoppen?
Dat kan als je bijvoorbeeld langdurig ziek bent of geblesseerd. Om een andere reden stoppen is niet mogelijk. Tijdens het intakegesprek zullen wij alle voorwaarden duidelijk uitleggen.