Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Talent Support bestaat 2 jaar

01-10-2012

1 oktober 2010 is Talent Support personal training ontstaan. Deze week bestaan we dus precies 2 jaar. In die tijd hebben we vele mensen mogen begeleiden op weg naar een gezondere leefstijl.
Naast het persoonlijk begeleiden van talentvolle sporters zijn we in de loop van het eerste jaar ook gestart met het begeleiden van mensen met verschillende doelen. De meeste mensen hebben als doel afvallen, conditie verbeteren en zich fitter voelen. Personal training waarbij er 100% focus is op de sporter, is bij uitstek de manier om je doelen te bereiken. Er vindt wekelijks een training plaats in de buitenlucht waarbij er heel afwisselend getraind wordt. Naast uiteraard conditie, wordt elke training kracht, coördinatie, motoriek, snelheid en flexibiliteit getraind. Ook is er begeleiding buitenom de trainingen. We kijken hierbij naar voeding, rust/herstel en motivativatie.

Niet alleen begeleiden we mensen 1 op 1, we zijn in maart van dit jaar gestart met Bootcamp, een groepstraining waarbij conditie-, kracht- en coördinatieoefeningen worden afgewisseld. Inmiddels bieden we Bootcamp aan op zondag en op woensdag en hebben we een leuke groep enthousiaste mensen die wekelijks meedoen. Lees hier de  ervaringen van deelnemers aan Bootcamp.
Naast de twee vaste groepen Bootcamp, bieden we Bootcamp aan voor scholen en verenigingen op aanvraag. Zo hebben we in mei van dit jaar Bootcamp lessen verzorgd voor verschillende basisscholen in het kader van Direct Na School Activiteiten van de gemeente Vlissingen. Ook het Scheldemondcollege heeft in het voorjaar meerdere lessen Bootcamp gevolgd om de leerlingen fitter en sterker te maken. Afgelopen zomer hebben verschillende korfballers van Fortis Bootcamp gedaan om fit te starten aan het nieuwe seizoen.

Voor het tweede seizoen verzorgt Talent Support de looptraining en core stability training voor korfbalvereniging Fortis uit Oost Souburg. Deze training is er met name op gericht om spelers wendbaarder, sneller en explosiever te maken. De core stability heeft als doel de belastbaarheid van de spelers te vergroten en de kans op blessures te verkleinen.

We hebben nog veel plannen voor de toekomst. Waar we ons nu op richten is het nog beter begeleiden van alle mensen die bij ons sporten. Dit doen we door betrokken te blijven, onszelf te ontwikkelen en onze passie voor sport en bewegen over te blijven brengen.

Eelco van Gemert
Ivo van den Broeke